Cleanzone

Mezinárodní veletrh čistých prostor a hygieny v pracovním prostředí

Veletrh Cleanzone se ve Frankfurtu koná každý rok na podzim a zaměřuje se na čisté prostory a hygienu v nejrůznějších odvětvích od zdravotnictví, farmacie a potravinářství až po mikrotechnologie. Ročníku 2018 se zúčastnilo téměř 1300 expertů ze 39 zemí světa. 

V posledních letech je kladen důraz především na využití smart technologií, jež budou hrát v budoucnu čím dál větší roli. Neméně důležitým tématem jsou také na míru navržené prostory, které mohou společnostem ušetřit čas i peníze.

V roce 2019 představil DRRI (German Cleanroom Institute) vůbec poprvé „Research Award“, jež ocení nejlepší diplomovou práci napříč německými univerzitami se zaměřením na inovativní nápady v oboru čistých prostor. „Cleanroom Future Award“ naopak ocení firmy, organizace, či jednotlivce za průlomové inovace v oblasti udržitelnosti a efektivity. Těšit se můžete i na „Cleanzone Conference“, kde budou probíhat přednášky expertů z průmyslu, vědy a výzkumu. Nebude chybět ani „Cleanzone Campus“, který cílí na projekty výzkumných ústavů zabývajících se problematikou čistých technologií.

Vstupenky si můžete zakoupit on-line za zvýhodněnou předprodejní cenu a vyhnout se tak čekání u pokladen ve Frankfurtu. Vstupenky slouží i jako jízdenka městské hromadné dopravy v celém Frankfurtu.

Více informací o veletrhu naleznete zde nebo na našich facebookových stránkách.

Messe Frankfurt používa cookies, aby bolo možné poskytnúť vám tie najlepšie podmienky pre prezeranie. Keď využívate naše služby, súhlasíte s naším použitím cookies. Ďalšie informácie