Hypermotion

Mezinárodní veletrh mobility, logistiky a digitální infrastruktury

Veletrh Hypermotion, představí novinky ze světa mobility a logistiky. V roce 2018 ho navštívilo přes 2500 zájemců a zúčastnilo se více než 130 společností. Letos se bude konat už třetí ročník.

Tradiční platforma Hypermotion Lab nabídne mladým společnostem prezentovat své obchodní nápady. Bude také plná workshopů a diskuzí s experty na téma umělé inteligence, dronů, vzdušných taxi a dalších. Všichni účastníci se mohou těšit především na několik konferencí, které během tří dnů konání veletrhu proběhnou. Součástí programu bude dále EXCHAiNGE, prestižní mezinárodní akce zaměřená na zásobovací řetězce. Nebude chybět ani Logistics Digital Conference, jež bude mluvit o tématu přepravy zboží.

Udržitelností městské dopravy se bude zabývat smart mobility conference. Dopravou ve městech se zabývá i akce Micro Mobility, která představí inovace ze světa elektrických koloběžek a elektrokol.

Společnosti, které jsou na trhu již zavedené, budou soutěžit o prestižní ocenění Supply Chain Management Award.

Vstupenky si můžete zakoupit on-line za zvýhodněnou předprodejní cenu a vyhnout se tak čekání u pokladen ve Frankfurtu. Vstupenky slouží i jako jízdenka městské hromadné dopravy v celém Frankfurtu.

Více informací o veletrhu naleznete zde nebo na našich facebookových stránkách.

Messe Frankfurt používa cookies, aby bolo možné poskytnúť vám tie najlepšie podmienky pre prezeranie. Keď využívate naše služby, súhlasíte s naším použitím cookies. Ďalšie informácie